Abazoviq: Me pa të drejtë cilësohem tra*dhtar


Tema rajonale do të trajtohen sonte në programin 200, që transmetohet në ora 22 në Alsat. Si duhen parë çfarë efekte do kenë edhe tek ne marrëveshjet e SHBA-së me Kosovën e Serbinë dhe ndryshimi i pushtetit që pritet në Malin e Zi, pas zgjedhjeve atje. Ndër të tjerët i ftuar në program është dhe Dritan Abazoviç i Partisë “Ura” në Malin e Zi, i cili thotë se me pa të drejtë cilësohet si tra*dhtar, kur politikanët që kanë pushtetin me dekada, veç kanë dëmtuar qytetarët.

Baby Boo