Abazi: 150 euro ka kushtuar salla e mbledhjes në Prevallë, do të publikohen të gjitha shpenzimet

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Haki Abazi ka treguar se sa para ka kushtuar salla e mbledhjes në të cilën kanë disktuar me qeveritarët për programin qeverisës, në hotel “Sharrin”.
Ai ka bërë të ditur se kanë paguar 150 euro sallën e hotelit në Prevallë ku kanë qëndruar gjatë gjithë ditës.

Baby Boo

Abazi ka thënë se përpos sallës, kanë ngrënë edhe drekën që shpejt do ta publikojnë edhe shumën sa ka kushtuar.
“Unë e di që na ka kushtu 150 euro salla ku kemi qëndruar gjatë gjithë ditës. Dhe dreka e thjeshtë e ministrave me stafin mbështetës. Kemi dashur të zgjedhim një vend brenda Kosovës”, ka thënë Abazi para mediave.