Ali Ahmeti sot në Sllupçan

Me rastin e 20 vjetorit të përfundimit të lu*ftës, kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim dhe ish kryekomandanti i UÇK-së, Ali Ahmeti do të qëndroj në Sllupçan së bashku me ministra dhe bashkëpuntor të tij.

Aktivitetet përkujtimore për të shënuar këtë datë do të fillojnë në ora 14:00 te varr*ezat e dësh*morëve në Sllupçan.

Baby Boo