A vd*iq Amdi Bajrami nga KOVID-19? Ja çfarë thotë djali i tij!

Djali i Amdi Bajramit Gabriel ka theksuar se babai i tij ka vd*ekur nga sulmi në tru dhe jo nga koronavirusi.

Baby Boo

“Ditën para se të ndërrojë jetë ishte gjithçka në rregull nuk mund të supozohej se çfarë do të nga gjej. Por dje rreth orës 11 nëna ime ka dashur ta zgjoj ndërsa ka vërejtur se buzët i ka të mavijosur ndërsa ai është në gjendje të palëvizshme. Kemi thirrur Ndihmën e shpejtë erdhën dhe shkuam drejt në klinikën e Zhan Mitrevit.

Rrugës ai ishte i vetëdijshëm. Kur arritëm pritëm rreth 10 minuta para derës së emergjencës atëherë babai im ndërroi jetë para hyrjes. Brenda e futën të vd*ekur ndërsa në pritëm rreth një orë ose dy. Atë që e dimë është se ai ka vd*ekur nga su*lmi në tru dhe jo nga koronavirusi. Na e dhanë trupin dhe ne u kthyem në shtëpi për t’i respektuar traditat tona” ka treguar Gabriel.