A nuk është turp: Lika, Osmani, Shekerinska, Spasovski dhe Angjushev do t’i rrisin pagat për 8000 denarë

Propozim ligji për rritje të pagave të zv/kryeministrave për 8000 i cili ishte dorëzaur në Kuvend nga fundi i muajit dhjetor, pritet të votohet të hënën.

Baby Boo

Radmila Shekerinska, Oliver Spasovski, Bujar Osmani, Koço Angjushev dhe Hazbi Lika do të marin paga më të larta për 8000 denarë.

Nga buxheti i shtetit do të mënjanohen 481.620 denarë, për rritjen e pagave të tyre.

Nëse propozim ligji kalon në Kuvend zv/kryeministrat Lika, angjushev, Osmani, Shekerinska dhe Spasovski, nga muaji Shkur 2019 do të marrin paga më të larta.