A keni aritmi?! Zbuloni llojet e aritmisë tek profesionistët në One Hospital!


Aritmitë janë ritme të parregullta të zemrës që kërkojnë vëmendje dhe kujdes të ekspertëve. Mësoni më shumë rreth këtyre kushteve dhe si mund të menaxhohen ato.

🌐 Llojet e aritmive:
✅ Fibrilacioni atrial (AFib): Rrahje të shpejta dhe të parregullta të zemrës me origjinë nga atriumet.
✅ Takikardi ventrikulare (VT): Rrahje të shpejta të zemrës me origjinë nga barkushet.
✅ Bradikardia: Rrahje e ngadaltë e zemrës, shpesh nën 60 rrahje në minutë.
✅ Takikardia supraventrikulare (SVT): Rrahje të shpejta të zemrës që dalin mbi ventrikuj.
✅ Kontraktimet e parakohshme ventrikulare (PVC): Rrahje shtesë të zemrës që prishin ritmin e rregullt.

🏥 Besojini One Hospital për shëndetin e zemrës suaj:
✅ Kardiologë ekspertë: Ekipi ynë i aftë është i specializuar në diagnostikimin dhe menaxhimin e aritmive të ndryshme.
✅ Teknologji më e fundit: One Hospital ofron pajisje të avancuara për vlerësimin e saktë të aritmisë.
*