A ka pretendime hoxha Elvis Naçi për t’u kyç në politikë?! (FOTO)


Pasi u publikuan në disa media informacione për dy bamirësit më të mëdhenj në rajon Elvis Naçin dhe Halil Kastratin se mund të jenë pretendent për t’u kyçur në politikë, ka reguar ndaj këtyre aludimeve  menjëherë  hoxha Elvis Naçi. Ai  një status në facebook ka shkruar: “Nuk jam marre ndonjehere me Politike dhe jam i vendosur te mos merrem deri ne diten e fundit te jetes, kam nje pasion dhe dashuri te madhe kur shpjegoj kush eshte Krijuesi i Gjithesise dhe sa kam mundesi do perpiqem gjithmone per ta bere Shqiptarine me te begate dhe me te bukur! Paqe dhe miresi uroj per njerezit e mire.”