A ka njeri që t’i shpjegojë këto foto?!


Jetojmë në një botë ku çdo ditë shohim mrekullira dhe marrëzira.

Në një kohë kur mrekullitë janë të rralla, në epokën e internetit marrëzirat shpërndahen në të gjithë botën në kohë rekord.

Mjafton të shohësh nëpër rrjetet sociale çfarë publikojnë njerëzit dhe mund të dyshosh tek vetja që po jeton në të njejtin planet me këta njerëz.

Këto raste që do të shihni janë të çuditshme por të vërteta.

Në një planet me 7.6 miliardë banor, nuk ka se si të ndodhë ndryshe.