A je penduar për fotot me Anën? Arjoni rikthehet në Për’Puthen dhe befason me përgjigjen


I ftuar në Për’Puthen Arjoni i ka komentuar dhe një herë foton nga krevati që nxorrri me Anën.
I pyetur nga Bora Zemani nëse është penduar për foton nga shtarati me Anën ai tha jo.

“Jo Bora nuk jam penduar. Me cdo femër që kam qënë më përpara kur i takoja rrugës i përqafoja. Unë nuk jam njeri që mbaj inat me njerzit, por disa persona i kërkojnë.