A ekziston Covidi?! Ka ende njerëz që mendojnë se është mashtrim

Opinioni publik është i ndarë në tre grupime: ata që besojnë se Kovidi ekziston, ndaj i respektojnë masat parandaluese.

Baby Boo

Në grupin e dytë bëjnë pjesë njerëz që janë prekur, pra e kanë provuar dhe grupi i tretë ku bëjnë pjesë njerëz që thonë që Kovidi nuk ka ekzistuar ndonjëherë dhe se është një teori e madhe konspiracioni.

“Kovidi është politik. E bëjnë për të vdekur pensionistët se janë kosto e madhe për shtetin”.

Po si nuk ekziston? Po ata aty brenda infektivit çfarë janë?

“Pyesni familjarë të atyre që janë të shtruar, se ata ju përgjigjen ne lotët e tyre”.
“Ju vetë si media raportoni për të vde*kur dhe rre*zikun që ka kjo flamë që nuk po i gjendet vaksina”.

“Njerëzit janë lëshuar fare. As mbajnë maska as distancë. Ekziston që çke me të, por Zoti na ruajtë!”.