A e kanë bërë të fundit fansat

Dilema e fundit e fansave është: A e kanë bërë gjoksin Tea, Kida dhe Elvana?!
Kjo është pyetja e të gjithëve këtë javë pasi vajzat kanë qenë mjaft të eks*pozuara në syrin e publikut.
E fundit dhe më e freskëta është pyetja mbi Tean e “Për’puthen”.

Baby Boo

Një veshje e bërë në ditëlindjen e Ana Kaurit e nxorri akoma e më zbuluar në publik, pasi prej javësh fansat ja vinin në dukje, por bi*kinit që vishte edhe ja tregonin bustin e zmadhuar e herë herë jo.
Siç ka ndodhur edhe me Kidën, e cila si duket edhe pse “e ëmbla, e mira” në syrin e publikut, prej javësh nuk u ka shpëtuar komenteve të syprehtëve, të cilët mendojnë se artistja ka bërë ndë*rhyrje në gjoks.

Madje së fundmi edhe media të ndryshme i referohen gjoksit të Kidës si “gjoksi i ri …”
Elvana Gjata personazhi i tretë në fokusin e po të njëjtave komente, por ka komentues të ndryshëm.