A e di Tuti Sejdiu sa kushton një bukë në Kosovë? (VIDEO)


Pyetjeve provokative të emisionit Prive, javën e kaluar iu ka përgjigjur Miss Tuti Sejdiu.
Ajo tregoi shumë gjëra rreth vetes përmes kësaj rubrike.

Por a e di ajo sa kushton një bukë në Kosovë?
Këtë dhe shumë të tjera i kuptoni në videon më poshtë.