A do të shkarkohet sot Sulejman Rexhepi?!

Sot mes dyerve të mbyllara mbahet mbledhja e rijasetit të Bashkësisë Islame për shkarkimin e Reisit Sulejman Rexhepi.

Deri më tani asgjë nuk është zyrtare por, informatat jozyrtare pohoj ë të njëjtën!

Gjithashtu dje Muhamed Zekirit paralajmëroi se duhet të kenë mendjen kur do të vendosin për largimin e Reisit dhe vënien në krye të BFI-së një tjetër!

Zekiri shkroi: “Myftije kujdes dhe me mend cfare vendosni!!!
Heq JONUZIN vendos DOMUZIN nuk zgjidh problemin…”

Baby Boo