A do të ketë valë të tretë të Koronavirusit?

Koronavirusi vazhdon të jetë shqetësimi për të gjithë. Vendin jonë tashmë është në një fazë mjaft kritike, ku numri i të prekurve me virus është i madh dhe sistemi shëndetësor është i mbingarkuar.

Derisa i gjithë njerëzimi po përballet më këtë pandemi, ekspert mjekësore po flasin edhe për një fazë të tretë. Lidhur me këtë, për “#Gjesi” ka folur infektologu Izet Sadiku.

Ndiqeni videon e plotë më poshtë:

Baby Boo