A do ta votojnë deputetët e ASH-AAA-së Xhaferin për kryeparlamentar?!

Deputetët e koalicionit ASH-AAA Skender Rexhepi dhe Syrija Rashidi para hyrjes në Kuvend për votimin e kryeparlamentarit

thonë se nuk do të lejojnë të shkelet vullneti i qytetarëve i shprehur në zgjedhjet e fundit duke aluduar se nuk do ta mbështesin kandidatin e propozuar për kryeparlamentar Talat Xhaferi.

Baby Boo