“A bre nipi jem ma i miri”, ish-zëvendësministrit të Infrastrukturës i vdes nipi në moshën 22-vjeçare


Ish-zëvendësministri i Infrastrukturës, Rexhep Kadriu, përmes një shkrimi në rrjetin social “Facebook”, ka bërë të ditur se nipi i tij, Eroniti ka vdekur .
Kadriu ka treguar se pas një sëmundje të rëndë dhe përpjekës prej 4 vjetësh për ta mposhtur sëmundjen, nipi i tij ka vdekur.

https://www.facebook.com/rexhep.kadriu.1/posts/3915511068553373

Baby Boo