A beson Ruskovka se Mijallkov ka qenë i sëmurë?!

Prokurorja Villma Ruskovska para pak çastesh deklaroi se nuk beson ish-shefi i DSK-së Sasho Mijallkov ka qenë i sëmurë dhe se mëngjesin e sotëm e ka kuptuar se i gjithë shteti po e kërkon.
Ruskovska më tej shtoi se nuk është parë me Mijallkovin dhe nuk ka mundur të vlerësojë nëse Mijallkovi ka qenë i sëmurë apo ajo.

Baby Boo
Pekon Bakery
Restorant Lumare