Njihuni me Luljeta Selimin,gruaja nga Prishtina e cila jeton me 17 qen të llojit “Husky”

Është gazetari Kushrim Bekolli, cili sjell rrëfimin për një grua që afër vetes ka 17 qen.
Bëhet fjalë për Luljeta Selimin e cila në Prishtinë kujdeset për 17 qenë të llojit Haski.
Ajo i mban në shtëpin e saj dhe thotë se dashurin ndaj qenve e ka pas që kur ka qenë e vogël.
Pse i mban Luljeta Selimi 17 qentë dhe sa është e vështire një gjë e tillë e kuptoni përmes storjes në vazhdim.

Baby Boo