982 raste të reja me COVID-19 janë nga këto komuna


Ministria e Shëndetësisë informon se 24 orët e fundit janë kryer 2.805 teste, ndërsa janë regjistruar 982 raste të reja me COVID-19.
Në Shkup-456, Kumanovë-24, Dibër-2 Shtip-23, Prilep-69 Tetovë-36, Strugë-38, Veles-26, Manastir-45, Ohër-42, Kavadar-43 Gostivar-34 Gjevgjeli-14 Strumicë-28, Kriva Pallankë-2, Radovish-7 Krushev-2, Koçan-15, Probishtip-3, Demir Hisar-1 Makedonski Brod-3, Pehçev-4, Vallandov-7, Vinicë-6 Dellçev-15 Kratov-1 Sveti Nikollë-4, Kërçovë-16, Resnjë-7 Negotinë-9.

Sot u regjistruan 19 viktima nga coronavirusi, katër pacientë nga Shkupi (82, 53, 74 dhe 84), një nga Kumanova (87), një nga Struga (78), një nga Velesi (53), një nga Manastiri (86), dy pacientë nga Ohri (76 dhe 80), një nga Kavadari (65), dy nga Gostivari (75 dhe 56), katër pacientë nga Kriva Pallanka (66, 40, 72 dhe 67), një nga PE Dellçeva-Makedonska Kamenica (81) dhe një pacient nga Kratova (65).
Numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve me coronavirus në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 73.025.

Baby Boo