93-vjeçarja nga Drenasi që “i lë” gratë shtatzënë (VIDEO)

Në këto rrugë e male të Gllanasellës së Drenasit kalojnë shumë gra të cilat kanë nevojë për ndihmë. Dhe për këtë, drejtohen tek 93-vjeçarja Halime Krasniqi.
Që nga ky rast, puna dhe mirënjohja për të nuk ndaloi asnjëherë.

Me këtë që bën Krasniqi, thotë se ka arritur t’ua mundësojë shumë grave që të mbesin shtatzënë, madje edhe një 56-vjeçareje.

Baby Boo