79 arrinë numri i të prangosurve në Tetovë, dyshohen për lëndë narkotike

Ka arritur në 79 numri i të prangosurve.

Mbrëmë policia ka arrestuar edhe 15 persona tjerë, edhe atë nga Tearca, Kamjani dhe Gostivari.

Me iniciative te policisë së Tetovës dhe në bashkepunim me policinë e Ohrit po ashtu mbrëmë janë arrestuar edhe 4 persona tjerë me 10-12 kg sasi droge.

Vazhdon me përkushtim, policia e Tetovës në luftën kundër drogës!

Baby Boo