71 vjeçari Sali Huruglica, merakli i vjetër i motoçikletave (VIDEO)


Është gazetari Milot Hasimja, ai i cili ju sjellë më shumë informata rreth një meraklie të motoçikletave.

Ai nuk është as 18 vjeçar, e as 19….por 71 vjeçar dhe ka 50 vite që pranë vetes ka shumë motoçikleta.

Është fjala për Sali Huruglicën nga Gjilani.