71 vjeçari nga Tetova su*lmom policin

Gjatë ditës së djeshme diku rreth orës 16:20, efektivët e policisë të SPB Tetovë e kanë privuar nga liria 71-vjeçarin S.M. nga Tetova, i cili është sjell në mënyrë agresive dhe kishte su*lmuar fizikisht njërin prej pjesëtarëve të policisë. 71 vjeçari është ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, pas së cilës do të përgatitet një parashtresë adekuate.

Baby Boo
Restorant Lumare