70 vjeçari nga Gjilani: Kam dal pozitiv, kam diabetin dhe e kam kalu koronavirusin pa shku asnjë ditë te mjeku

Një 70 vjeçar nga Gjilani, i cili ka rezultuar pozitiv me koronavirus, ka thënë se ka kaluar këtë virus pas shkuar fare te mjeku.
Me anë të një video të postuar në Facebook, i infektuari nga Gjilani, ka thënë se edhe pse është me diabet, koronavirusin e ka kaluar pa pikë problemi dhe se nuk ka pasur nevojë fare për mjek.

Baby Shop Charli Baby Boo

Tutje ai ka treguar se me koronavirus e ka të infektuar edhe gruan me vajzën.
Më poshtë mund ta shihni rrëfimin e tij të cilin e ka postuar në rrjetet sociale

Restorant Lumare