5g Vret! Ja Simtomat Dhe Argumentet Shqetësuese Rreth 5g!

Sistemi 5G është një rrjet pa tel WiGig që vepron në spektërin 60GHz me shpejtësi të shkarkimit deri në 10 Gbps në krahasim me shpejtësinë e shkarkimit 4G prej 10 Mbps.

Baby Boo

Sidoqoftë, frekuenca prej 60 GHz është frekuenca në të cilën molekulat e oksigjenit lëkunden. Në 60 GHz, 98% e energjisë së transmetuar 5G do

të thithet nga oksigjeni atmosferik i cili më pas ndryshon vetitë orbitale të elektroneve të molekulave të oksigjenit.

60GHz është frekuenca e thithjes së molekulës së oksigjenit.

Molekulat e oksigjenit kanë elektrone që i ndajnë me njëri-tjetrin, oksigjeni është një molekulë diatomike.

Ajo që ne thithim janë dy molekula të oksigjenit të lidhura së bashku me elektronet që ata ndajnë. Kur molekula e oksigjenit goditet me valë 60GHz 5G, këto valë ndikojnë në vetitë e rezonancës orbitale të atyre elektroneve të përbashkëta.

Janë ato elektrone të përbashkëta që lidhen me hemoglobinën në gjakun tonë.

Kur oksigjeni është ndërprerë, ai nuk do të lidhet më me hemoglobinën dhe mioglobinë (molekulat që mbajnë oksigjenin) dhe për këtë arsye nuk do të jetë në gjendje të transportojë oksigjenin në qendrën e energjisë të qelizës ‘mitochondria’.

Pa oksigjen, mëlçia bëhet e ngjeshur, dhe trupi, dhe truri, fillojnë të prishen për shkak të mbytjes së ngadaltë.

Për shkak se truri është organi i trupit më i ndjeshëm ndaj mungesës së oksigjenit, mos marrja e mjaftueshme e oksigjenit në tru do të rezultojë në hipoksi të trurit. Simptomat e hipoksisë së trurit variojnë nga të buta në të rënda.

Simptomat e buta përfshijnë:

shqetësime njohëse
humbje e përkohshme e kujtesës
aftësia e zvogëluar për të lëvizur trupin tuaj
vështirësi për t’i kushtuar vëmendje
vështirësi në marrjen e vendimeve të shëndosha
Simptoma të rënda përfshijnë:
Lodhje ekstreme
komë
vdekja e trurit

Shënim: Cfare kanë të përbashkëta 5G dhe maskat, të dyja çojnë në privim të oksigjenit!

Maska luajnë një rol tjetër në kufizimin e aftësisë suaj të frymëmarrjes. Ju nuk mund të tërheqni sasinë normale të ajrit për të mbushur mushkëritë tuaja. Kështu që ju përfundoni duke marrë më pak oksigjen sepse po merrni më pak ajër.

Shënim: Spektri për 4G fillon nga bandat e frekuencës prej 700 MHz deri në 5 GHz.

Krahasuar me frekuencat nën 5 GHz të përdorura më parë nga pajisjet mobile, teknologjia e valës milimetër lejon transmetimin në frekuenca midis 30 GHz dhe 300 GHz.

Këto frekuenca quhen valë milimetër sepse ato kanë gjatësi vale ndërmjet 1 mm dhe 10 mm, ndërsa gjatësia e valëve të valëve të radios që përdoren aktualisht nga telefonat inteligjentë janë kryesisht disa dhjetëra centimetra.

Shënim: Efektet shëndetësore të ekspozimit të rrezatimit me frekuencë radio me intensitet të ulët përfshijnë:

Mutacionet e ADN-së
Dëmi mitokondrial
Tumoret, kanceri (kafkat e fëmijëve marrin më shumë rrezatim)
Palpitimet e zemrës
Problemet e kujtesës dhe njohësit
Ndryshimet e spermës dhe infertiliteti
Dhimbje koke, migrene, zhurmë në veshë
ADHD
ankth
depresion
Sëmundja e zemrës
Diabeti tip-2

Rrezatimi i radiofrekuencës / mikrovalës (RF / MW) ndikon në sinjalet e rezonancës Schumann të cilat janë mekanizmi përmes të ciles prodhimi melatonines prodhohet.

Shënim: Frekuencat gjithashtu ndikojnë në aftësinë e trupit për të prodhuar Vitaminë D (mungesa e vitaminës D shkakton ftohjen dhe gripin për shkak të dobësimit të sistemit imunitar.

Kjo është arsyeja pse njerëzit janë të prirur ndaj ftohjes dhe gripit në stinën e dimrit).

Shënim: Rrezatimi elektromagnetik në intervalin e frekuencës së mikrovalës ‘thithet nga uji, yndyrnat, sheqernat dhe disa molekula të tjera, dridhjet pasuese të të cilave prodhojnë * nxehtësi *.

Ngjashëm me furrat me mikrovalë të cilat gjenerojnë rrezatim në një frekuencë prej rreth 2.45GHz (energjia e mikrovalës shndërrohet në energji termike duke shkaktuar që molekulat e ujit të rrotullohen mbrapa dhe me radhë rreth 2.45 miliardë herë në sekondë …

60 GHz i përdorur nga sistemi 5G shkakton molekulat e ujit të rrotullohen mbrapa dhe me radhë 60 miliardë herë në sekondë !!!)

Shënim: Simptomat kryesore të koronavirusit: gulçim, kollitje, ethe.

Ata gjithashtu kanë treguar se si njerëzit papritmas bien poshtë me sofokim të cilat janë të njëjtat simptoma të shkaktuara nga hipoksia e rëndë e trurit.