594 rastet e reja janë nga këto komuna

Ministria e Shëndetësisë informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 2617 testime të realizuara 594 persona kanë rezultuar pozitiv më virusin korona.
Shkup-303, Kumanovë-22, Dibër-5, Shtip-13 Prilep-19, Tetovë-26, Strugë-12, Veles-17 Manastir-18, Ohër-10, Kavardarc-7, Gostivar-12, Gjevgjeli-13, Strumicë-34 Kriva Pallankë-7 Radovish-6, Koçan-18 Probishtip-3, Demir Hisar-2 Pehçevë-1, Berovë-2 Vallandovë-7 Vinicë-2, Dellçevë-5, Kratovë-1, Sveti Nikollë-2 Kërçovë-17, Resnjë-7 dhe Negotinë-3

Baby Shop Charli

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 162 pacientë të shëruar.
Ndërkaq 3 pacientë kanë humbur betejën me virusin korona.

Restorant Lumare