564 qytetarë gjobiten për mosmbajtjen e maskës


Në 24 orët e fundit në të gjithë territorin e vendit tonë, janë regjistruar 564 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës.

Nga Ministria e Punëve të Brendsme apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.

Baby Boo