56 centimetra dëborë në Moskë, anulohen fluturimet

Një stuhi dëbore ka goditur Moskën, me 56 centimetra dëborë të matura në kryeqytetin rus sot në mëngjes, sipas shërbimit të motit Fobos. “Shumë shpejt pritet të thyhet rekordi aktual prej 60 centimetrash dëborë i matur në vitin 1956”, sipas Fobos. Rreth 75% e reshjeve mesatare të dëborës ranë në më pak se një ditë. Reshjet e mëdha të borës shkaktuan shumë bllokime trafiku dhe fluturimet u vonuan ose anuluan.

Autoritetet e qytetit përkohësisht rritën kapacitetin e transportit publik.
Sipas shërbimeve të menaxhimit të katastrofave, çatitë e disa ndërtesave në dhe përreth Moskës u shembën për shkak të masave të mëdha të dëborës.Një stuhi dëbore ka goditur Moskën, me 56 centimetra dëborë të matura në kryeqytetin rus sot në mëngjes, sipas shërbimit të motit Fobos. “Shumë shpejt pritet të thyhet rekordi aktual prej 60 centimetrash dëborë i matur në vitin 1956”, sipas Fobos.

Rreth 75% e reshjeve mesatare të dëborës ranë në më pak se një ditë. Reshjet e mëdha të borës shkaktuan shumë bllokime trafiku dhe fluturimet u vonuan ose anuluan. Autoritetet e qytetit përkohësisht rritën kapacitetin e transportit publik. Sipas shërbimeve të menaxhimit të katastrofave, çatitë e disa ndërtesave në dhe përreth Moskës u shembën për shkak të masave të mëdha të dëborës.

Baby Boo