52-vjeçari nga Gostivari sulmohet fizikisht nga vëllai dhe nipi i tij për shkak të problemeve të pronësisë në një kompani


MPB ka njoftuar se më 29.05.2024 në orën 11.30 në Departamentin e Policisë-Gallatë, një 52-vjeçar nga Gostivari ka raportuar se një ditë më parë rreth orës 12.30 në një fshat të Gostivarit, për shkak të problemeve të mëparshme pronsoro-ligjore në kompaninë e tij, është sulmuar fizikisht nga vëllai i tij Z.S dhe nipi V.S. nga i njëjti fshat. Janë marrë masat për të pastruar dhe dokumentuar rastin.