515 rastet e reja me Covid-19 janë nga këto komuna

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1293 testime të realizuara, 515 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.
Shkup-207, Kumanovë-33, Shtip-33, Prilep-25, Tetovë-17, Veles-21, Manastir-22, Ohër-3, Kavadarc-16, Gostivar-16, Strumicë-17, Kriva Pallankë-8, Radovish -7, Krushevë-1, Koçan-21, Probishtip-7, Demir Hisar-3, Pehçevë-2, Berovë-10, Vinic-2, Dellçevë-11, Kratovë-1, Sveti Nikollë-2, Kërçovë-18 dhe Negotinë -12.

Baby Boo

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 1194 pacientë të shëruar nga Covid-19.
Shkup-508, Kumanovë-41, Dibër-9, Shtip-50, Prilep-80, Tetovë-69, Strugë-17, Veles-60, Manastir-28, Ohër-37, Kavadarc-43, Gostivar-31, Gjevgjeli- 19, Strumicë-41, Kriva Pallankë-42, Radovish-7, Koçan-30, Probishtip-13, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-1, Pehçevë-3, Berovë-5, Vallandovë-4, Vinic-1, Dellçevë -1, Kratovë-4, Sveti Nikollë-13, Kërçovë-24, Resnjë-4 dhe Negotinë-7.
Në 24 orët e fundit betejën me virusin korona e kanë humbur 20 pacientë.