500 euro dënim në pikëpagesë, ja përse…


Me ndryshimet e fundit ligjore, nëse e theni rampën në pikëpagesat nëpër Maqedoni, do të paguani për dëmin që keni bërë dhe 500 euro gjobë, shkruan Fakte. Si provë kundër jush do të përdoret video regjistrimi nga kamerat e sigurisë në pikëpagesë.

Ndryshim tjetër në ligj ëshyë edhe zvogëlimi i rrypit mbrojtës nga 20 në 5 metra, me çka mundësohet legalizimi i objekteve të egra të cilat deri më tani nuk kanë mundur të legalizohen për këtë arsye./FAKTE.Net