5 VRASJET MË MAKABRE QË TRONDITEN KOSOVËN

Në mes të pyllit gjendet një vajzë 7 vjeçare e dhunuar dhe e ngulfatur me pantollonat e saja. Pas shumë kërkimeve, në fund zbulohet se vrasësi ishte xhaxhai i viktimës.

Këto detaje janë vetëm nga një vrasje që tronditi Kosovën jashtëzakonisht shumë

Baby Boo

Të gjitha detajet se si kanë ndodhur edhe 4 vrasjet tjera ndiqeni emisionin Zona Ekspress që ka trajtuar në hollësi.