47 vjeçari nga Zdunja e Gostivarit rreh gruan e tij të pamartuar!

Dje (28-mars) rreth orës 14:00 në Stacionin Policor- Gostivarit, është paraqitur 47-vjeçari A.U. nga Zdunja e Gostivarit, i cili paraprakisht kishte qenë i raportuar nga gruaja e tij e pamartuar 45-vjeçare se e kishte sulmuar fizikisht.

Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit dhe kundër A.U. do të vijojë një parashtresë përkatëse.

Baby Boo