44-vjeçari nga Reçica e Vogël e Tetovës, bashkë me vëllanë e tij dhe djalin e mitur rrihen nga 2 persona, rasti paraqitet në polici


Mbrëmë (11-dhjetor) në ora 22:00, në SPB-Tetovë janë dorëzuar personat I.S.(18) dhe M.I.(31) nga Reçica e Madhe e Tetovës. Të dy janë denoncuar në ora 13:00 nga 44-vjeçari A.B. nga Reçica e Vogël e Tetovës, se rreth orës 09:00, ai, vëllai i tij A.B. (33) dhe djali i tij i mitur kanë qenë të sulmuar fizikisht në objektin e tij hotelierik në rrugën e “Ilindenit”; në Tetovë. Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar dhe ndaj tyre do të vijojnë parashtresë përkatëse.Pa Censurë

Baby Boo