41 raste të reja me Covid-19 dhe 2 viktima gjatë 24 orëve të fundit

A researcher at Protein Sciences moves a vial in a lab, Thursday, March 12, 2020, in Meriden, Conn. The biotech company is currently researching a vaccine for COVID-19. For most people, the new coronavirus causes only mild or moderate symptoms, such as fever and cough. For some, especially older adults and people with existing health problems, it can cause more severe illness, including pneumonia. The vast majority of people recover from the new virus. (AP Photo/Jessica Hill)

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë bërë gjithsej 728 teste dhe 41 prej tyre kanë rezultuar pozitivë, ndërsa janë regjistruar edhe 2 viktima.

Baby Boo

Të prekurit janë të shpërndarë sipas qyteteve të mëposhtme:
Shkup 17
Kumanove 8
Prilep 8
Tetove 4
Veles 2
Struge 1
Manastir 1

Ndërsa viktimat 1 është nga 1 është nga Shkupi dhe 1 nga Gostivari.