VMRO DPMNE tallet me qeverinë, mos na turpëroni përsëri, ja si duket flamuri i Gjermanisë


Kur bëhet fjalë për krim, tenderë, licenca dhe bursa shoqëria kriminele e Zaevit është kampion botëror, thuhet në kumtesën e VMRO DPMNE-së.

Mund të gaboni flamurin e Letonisë, por nuk mund ti gaboni afatet për ti siguruar bursat për familjet.

E turpëruat Maqedoninë dhe për këtë shkak, që mos të na qesh rajoni dhe Evropa përsëri, VMRO DPMNE dëshiron që ti ndihmojë Qeverisë që të arrijë sukses të madh diplomatik… Ua dërgojmë flamurin gjerman në shtojcë.