35 vdekje në 3 muajt e fundit, ky është numri i foshnjeve të vdekura në spitalin e Shkupit


Drejtoresha e repartit ë gjinekologjisë në Shkup, Viktorija Jovanovska për javoren “Fokus” pohon se në 3 muajt e fundit ka pasur 35 vdekje të foshnjeve të porsalindura.

Ështe saktë se në 3 muajt e fundit kemi vdekje alarmante të fëmijëve, si shkaktar më të mëdhenj paraqitet mosformimi i duhur i mushkërive të bardha dhe sëmundjet efektive, por janë marrë masa qe kjo vdekshmëri të ulet dukshëm- thote drejtoresha Jovanovska