34 vjeçari nga Gostivari shfaqet agresiv para policisë!

Mbrëmë (29-mars) rreth orës 01:35 në rrugën “Borçe Jovanovski” në Gostivar zyrtarë policorë nga SPB Tetovë- DPB Gostivar, kanë arr*estuar 34-vjeçarin A.A. nga Gostivari i cili sillej në mënyrë ag*resive deri sa pjestarët e policisë ishin duke ndërmarë veprime zyrtare në fushën e sigurisë në komunikacion.

Baby Boo

Pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit ndaj personit A.A. do të përgaditet parashtresë përkatëse.