33 zyrtarë i largohen LDK-së së Mitrovicës, i bashkohen Vjosa Osmanit


Vjosa Osmani ka nisur ta dobësojë ish-partinë e saj LDK-në, pasi ka nisur të marrë zyrtarë të saj duke i bashkuar në Iniciativën e re që ka nisur.

Baby Boo

Faton Peci, që do të jetë një nga zyrtarët kryesorë të Iniciativës ka bërë të ditur përmes një postimi në Facebook se sot 33 përfaqësues të strukturave të LDK-së në Mitrovicë, kryetarë nëndegësh, veprimtarë dhe autoritete të qytetit të Mitrovicës ju bashkuan Inciativës, siç thotë për ndryshimin e madh që po vjen.
Postimi i tij:
Sot, 33 përfaqësues të strukturave të LDK-së në Mitrovicë, kryetarë nëndegësh, veprimtarë dhe autoritete të qytetit të Mitrovicës ju bashkuan Inciativës sonë për ndryshimin e madh që po vjen në Kosovë.
Ndryshimi i madh vjen me Vjosa Osmanin.

Brenda pak ditësh do të jemi në Mitrovicë, për t’u takuar në çdo lagje e çdo fshat.
Bashkohu edhe ti për ndryshimin e madh që i duhet Kosovës.
Kosovës i duhet konsistencë dhe aleancë me qytetarët. I duhet mbajtja e fjalës së dhënë, një virtyt i çmuar nga kohërat e vjetra te ne shqiptarët.
Personfikim i fjalës së mbajtur dhe konsistencës është vetëm Vjosa Osmani.
Për një Kosovë më të mirë, për fjalën e mbajtur, për konsistencën!