32-vjeçari nga Reçica e Madhe e rreh keq një person nga Zherovjani, i dëmton edhe veturën


Me datë 07.12.2023 në ora 16:20 S.F.(35) nga fshati Zherovjan i Tetovës ka raportuar se rreth orës 14:15 në fshatin e tij është sulmuar fizikisht nga E.M.(32) nga Reçica e Madhe e Tetovës, i cili e ka dëmtuar atë dhe veturën e tij. . Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të vijojë një dorëzim përkatës.

Baby Boo