31-vjeçari dashurohet me 91-vjeçaren! Ajo e shikonte si djalë derisa përfunduan në shtrat


Nëse ka ndonjë gjë në një marrëdhënie që shpesh shkakton zemërim, është diferenca e moshës midis dy njerëzve lë lidhen.

Kyle Jones, 31 vjeç dhe Marjorie McCool, 91 vjeç janë në një lidhje dashurie.

Marjorie ka folur publikisht për anën më intime të marrëdhënies së tyre dhe nuk u përmbajt kur tha: “Sweety, unë mund ta vendos këmbën time mbi supin e tij. Nuk po bëj shaka. Kam fotografi për ta vërtetuar këtë. Ai më jep dashuri dhe shumë vëmendje.”

Dhe djaloshi Kyle e mbështeti të dashurën e tij 91-vjeçare: “Ne kemi një marrëdhënie shumë të mirë fizike. Kemi dalë disa herë, por në përgjithësi është shumë fizike. Femrat që janë të vetëdijshme janë ato që më pëlqejnë më shumë. Më pëlqejnë linjat e qafës dhe rrudhat.

Gratë shqetësohen për rënien e gjoksit të tyre, por mendoj se varja natyrale duket e mrekullueshme. Më pëlqejnë thinjat”, vazhdoi 31 vjeçari.

Çifti pranon se marrëdhënia e tyre pesëvjeçare nuk është ekskluzive dhe natyrisht, njerëzit dyshojnë për qëllimet e tij, por Marjorie ka konfirmuar se nuk ka pasuri apo trashëgimi të fshehur.

Ndërsa 31 vjeçari përfundoi: “Shpesh fëmijët e saj nuk më pëlqejnë por ne nuk mund ta ndryshojmë këtë. Më akuzojnë se jam një lloj zgrabsi. Njerëzit mendojnë se kjo është e lidhur me trashëgiminë, por nuk është ashtu” përfundoi ai.