28-vjeçari nga Gorjani i Gostivarit e sulmon fizikisht ish të dashurën dhe babain e saj


MPB ka raportuar se më datë 15.06.2024 në ora 01:20 në DPB Gostivar, një vajzë 25-vjeçare nga Gostivari dhe babai i saj 63-vjeçar kanë raportuar se një ditë më parë në ora 22:30 në Gostivar janë sulmuar fizikisht nga ish-i partneri i saj F.N (28) nga Gorjani i Gostivarit. F.N. është ndaluar dhe pas dokumentimit të plotë të ngjarjes ndaj tij do të bëhet kallëzimi përkatës.Pa Censur;