26 vjeçarja Drenusha Demaj ka nevojë për ndihmën tuaj

26 vjeçarja Drenusha Demaj nga Drenasi ka nevojë për ndihmën tuaj. Drenusha vuan nga një sëmundje e rendë e mëlçisë dhe për shërimin e kësaj sëmundjeje nevojitet një kosto mjaft e lartë financiare të cilën familja e saj nuk mund ta sigurojë.

Ajo do ta fillojë trajtimin e saj në Turqi me 27 të këtij muaji.

Të gjithë ju që keni mundësi, ndihmat tuaja dërgojini në llogarinë bankare me të dhënat në foto.

Baby Boo