I kërkoi të zbatonte rregullat anti-Covid, burri dhu*non brutalisht policen në mes të rrugës


Një ngjarje aspak e këndshme ka ndodhur në Australi, ku një burrë ka dhu*nuar në mënyrë të rëndë policen, e cila po kryente detyrën saj.

Policja kishte kërkuar nga burri të respektonte masat anti-Covid, ky i fundit ka refuzuar dhe ka su*lmuar policen në mes të rrugës.
Autori 43-vjeçar u arr*estua nga policia për su*lmin e dhu*nshëm ndaj polices dhe për thyerje të rregullave anti-Covid.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9985469/Bankstown-man-accused-beating-two-female-NSW-cops-paces-backyard-shot.html#v-6438128928398752254