80 vjeçari nga Tetova posedonte heroinë dhe plumba, arrestohet nga policia


Efektivët e policisë nga SPB Tetovë, dje rreth orës 12:30, në rrugën “Boris Kidriç” në Tetovë, e kanë privuar nga liria personin S.B. (80) nga Tetova. Gjatë kontrollit të kryer ndaj tij, është gjetur heroinë dhe më vonë, gjatë bastisjes së kryer në shtëpinë e tij familjare, të kryer me urdhër të gjykatës, janë gjetur gjithsej 197 plumba të kalibrave të ndryshëm. Për shumicën e plumbave, ai nuk kishte licencë. Heroina dhe municioni i gjetur janë fotografuar dhe u konfiskuar për ekspertizë.

Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër S.B. i cili është mbajtur në Stacionin policorë Tetovë do të përgatitet parashtresë adekuate për “prodhimin dhe shpërndarjen e paautorizuar të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve” në përputhje me nenin 215 të Kodit Penal dhe për “prodhimin, posedimin, ndërmjetësimin dhe trafikimin e paautorizuar të armëve ose mjeteveshpërthyese” e dënueshme sipas Nenit 39 nga Kodi Penal.
Me parashtesë adekuate sot (10-shtator) S.B. do të sillet para gjyqtarit në procedurën paraprake të
Gjykatës Themelore në Tetovë.