Filipçe: Vik*timat e tr*agjedisë ishin nga 29 deri 79 vjeç


Ministri i Shëndetësisë njoftoi se vi*ktimat e mbrëmjes së djeshme ishin nga 29 deri në 79 vjeç. Ndërsa në spitalin modular në momentin e shpër*thimit të zj*arrit kanë qenë 26 pacientë, 2 mjek dhe 4 infermiere.