A do e gjejë fati i njëjtë hetimi e dj*egies së Spitalit Modular në Tetove si hetimin e ak*sidentit tr*agjik të “Durmo Tours”


Në deklaratën e Presidentit të shtetit, z. Stevo Pendarovski, gazetarja e Pa Censurë e pyet se a do ta gjejë i njejti fat het*imin e dj*egies së Spitalit modular në Tetovë njejtë si rastin tr*agjik që ka ndodhur para tre viteve në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona dhe dhjetra të tjerë ishin të lënduar.

Ak*sidenti tr*agjik i ndodhur nga autobusi i kompanisë Durmo Tours, kompani e cila ende vazhdon me funksionimin ndërsa nuk ka asnjë person që ka mbajtur përgjegjësi tash e tre vite. Kjo ngjarje është pa autor.

Presidenti Stevo Pendarovski gjatë gjithë kohës thoshte se kërkon drejtësi nga ky shtet dhe nga organet kompetente që të vënë drejtësi. Ku ai para mediave prezantoi edhe afatet që ishte dhënë nga Prokurori Publik që brenda pesë ditësh të dalin me informata organet kompentente të ngarkuara për këtë rast./Pa Censurë