Nxirren trupat e pajetë nga Spitali modular i Tetovës

Ka përfuduar operacioni për nxjerrjen e trupave të pajetë nga Spitali modular në Tetovë, që u do*gj si pasojë e shp*ërthimit të bo*mboles së oksigjenit. Jozyrtarisht, bëhet fjalë për shumë të lë*nduar dhe vi*ktima.

Baby Boo