Situatë e te*nsionuar në Spitalin modular të Tetovës që u përfshij nga fl*akët

Spitali modular në Tetovë është përfshirë nga fl*akët. Nga burime jozyrtare, thuhet se spitali u do*gj nga shp*ërthimi i bo*mbolës së oksigjenit. Gjithashtu thuhet se numri i vi*ktimave është i lartë.
Policia dhe zj*arrëfikësit janë në vendin e ngjarjes dhe po bojnë detyrën e tyre. Pa Censurë do ju mbajë të informuar. /PACENSURË