Teuta Arifi mes lotësh: Ndodhi një fatkeqësi shumë e madhe (VIDEO)

Në vendin e ngjarjes, në Spitalin modular të Tetovës që u përfshi nga fl*akët është edhe kryetarja e komunës Teuta Arifi. Arifi shpreh keqardhje për këtë tr*agjedi që ndodhi sot në Tetovë.

“Sipas informacioneve që më dhanë zj*arrëfikësit tanë thirrjen e kanë marrë në nëntë e dy minuta dhe për fat të keq gjithçka ka qenë në fl*akë. Kanë arritur që zj*arrin ta vënë nën kontroll dhe t’a shuajnë për 45 minuta. Është fatkeqësi shumë e madhe”, u shpreh Teuta Arifi.

Baby Boo